Operatiunile de colectare pentru Primaria Sector 5 pot fi efectuate prin toate unitatile CEC Bank din Bucuresti. In vederea fluidizarii operatiunilor de colectare pentru Primaria Sectorului 5 Bucuresti, CEC Bank anunta posibilitatea efectuarii prin toate unitatile Bancii din Bucuresti a operatiunilor de colectare a impozitelor si taxelor, precum si a altor venituri cuvenite bugetului local sector 5. “Prin extinderea retelei de colectare la nivelul tuturor unitatilor din Bucuresti, CEC Bank vine in sprijinul clientilor sai, eficientizand operatiunile de colectare pentru Primaria Sectorului 5 Bucuresti”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Mai multe informatii despre produsele si serviciile CEC Bank pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate a Bancii, apeland numarul de telefon de la Call Center 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet www.cec.ro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)