Emporiki Bank Romania, membra a Grupului francez Crédit Agricole, a inaugurat oficial noul sediu al sucursalei din Galati, situata in Strada Brailei nr 68  S1, bloc BR3, scara 3, parter. Ieri la orele 13.00, in prezenta conducerii franceze a Emporiki Bank Romania si a onoratilor invitati, a avut loc inaugurarea oficiala a noului sediu al sucursalei Galati. Schimbarea locatiei sucursalei raspunde dorintei de a oferi clientiilor bancii servicii de calitate, la standarde internationale.

„Dorim sa oferim cele mai bune servicii clientilor nostri, de aceea urmarim in continuu sa actualizam standardele bancii la nivelul celor ale Grupului Crédit Agricole. Schimbarea infatisarii sucursalelor noastre face parte din acest proces de implementare a standardelor internationale pentru sucursalele de retail ale Grupului Crédit Agricole. Noua locatie a sucursalei Galati are un design arhitectural modern, ancorat in ideea de transparenta, ca si valoare fundamentala a Crédit Agricole, iar sistemul de distributie al zonelor de interes si sistemul de orientare au fost proiectate pentru a facilita accesul clientilor catre toate zonele de consiliere financiara si operatiuni” subliniaza domnul Pierre Martin, Director General al Emporiki Bank Romania, prezent la inaugurarea noului sediu.

Directoarea Sucursalei, doamna Silvia Andrucovici, a declarat la deschidere: „Noua locatie a sucursalei este mult mai accesibila tuturor partenerilor nostri, iar noul concept modern de retail, reflecta transparenta in toate aspectele operationale ale sucursalei, precum si in oferta de produse si servicii financiar-bancare, raspunzand astfel prompt si eficient nevoilor dumneavoastra.”

Emporiki Bank Romania functioneaza pe piata bancara romaneasca din anul 1996. Printr-o retea de 29 de sucursale situate in marile orase din tara, Emporiki Bank Romania ofera o gama variata de produse si servicii bancare pentru clienti persoane fizice, intreprinderi mici si mijlocii (IMM) si marile companii. Grupul Crédit Agricole cu o prezenta in 70 de tari, este un partener de talie mondiala, avand un portofoliu de peste 54 milioane de clienti in intreaga lume, ofera produse si servicii pentru domeniile de retail banking si liniile de business specializate asociate: operatiuni bancare zilnice, economisire, credite imobiliare si de consum, asigurare, private banking, administrarea activelor, leasing si factoring, corporate si investment banking.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)