Aveti un telefon “smart” si doriti sa gasiti cel mai apropiat ATM pentru cash, de exemplu? Nimic mai simplu din acesta saptamana. Dar nu pentru noi, ci pentru olandezi. ING Bank a lansat o aplicaţie Google Android mobil numit ING Wegwijzer, care intrece iPhone cu GPS ATM Apps Finder. Adica iti cauta ATM-ul cu ajutorul a trei versiuni.

Cu aplicatia ING  aveti trei opţiuni de a vedea /gasi cel mai apropiat ATM: lista, harta (regulat sau prin satelit) si, cel mai interesant, acest lucru se intampla cu ajutorul aparatului foto a telefonului mobil. Aplicatia functioneaza pentru toate ATM-urile ING din Olanda. Cererea unei astfel de tehnologii a fost dezvoltata de ING prin utilizarea tehnologiei SprxMobile Mobilizy din Austria, potrivit Netbanker.com.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)