ING ofera clientilor sai asigurari suplimentare de sanatate care ofera protectie in cazul spitalizarii, pe de o parte, si al producerii unor interventii chirurgicale, pe de alta parte, se arata intr-un comunicat al companiei. Persoana asigurata primeste inapoi 30% din banii platiti pentru asigurarea suplimentara, la fiecare cinci ani consecutivi in care nu a beneficiat de plata vreunui eveniment asigurat.

Clientii care incheie o asigurare suplimentara de interventie chirurgicala la ING pot opta si pentru servicii medicale de preventie si tratament in spitalele si policlinicile din reteaua privata de sanatate Regina Maria sau in clinicile partenere din intreaga tara.

Concret, in situatia spitalizarii sau a interventiei chirurgicale, indiferent daca acestea au loc intr-un spital de stat sau privat, ING plateste clientului indemnizatia calculata in functie de suma asigurata aleasa, care poate fi folosita, dupa caz, pentru sustinerea financiara a spitalizarii, a tratamentelor, a convalescentei sau pentru a compensa reducerea temporara a venitului in cazul liber profesionistilor.

In plus, clientii care incheie noua asigurare suplimentara de interventie chirurgicala de la ING pot opta si pentru beneficiul ‘Preventie si Tratament’, prin intermediul caruia au acces la servicii medicale in orice clinica din reteaua proprie sau de parteneri a retelei private de servicii medicale Regina Maria.

In cazul spitalizarii unui co-asigurat copil cu varsta de pana la 14 ani, indemnizatia platita de ING se dubleaza astfel incat sa acopere si cheltuielile pe care trebuie sa le suporte parintele.

Noile asigurari suplimentare pot fi atasate incepand cu data de 16 mai 2012 de orice client care incheie un contract nou cu plata esalonata in lei la ING, urmand ca pentru contractele existente aceste asigurari sa poata fi atasate (la aniversarea politei) incepand cu jumatatea lunii iulie 2012.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)