Roxana Petria, Customer Engagement Tribe Lead ING Bank România.

În 2017, ING Bank a fost prima bancă care a lansat un pachet care oferă clienților cu venituri recurente 0 comisioane pentru toate operațiunile de zi cu zi. Astăzi, produsul a devenit un standard în oferta bancară, iar peste un milion de clienți își încasează veniturile recurente la ING și beneficiază de el, se arată într-un comunicat de presă remis de instituția de credit.

În acest context, ING Bank lansează un concurs unde trei români pot testa experiența de a fi client ING și de a beneficia de pachetul pentru salariu ING Card Complet. Mai precis, fișa postului de ”salary tester” implică doar două lucruri: cheltuirea premiului de 4.000 de lei oferit de bancă și împărtășirea experienței pe rețelele de socializare. În campanie se pot înscrie persoanele care nu sunt clienți ING sau persoanele care se alătură băncii începând cu data de 3 august.

“Ideea de tester de salariu este un experiment foarte inedit pentru noi deoarece fiecare om are propriile nevoi și dorințe, iar noi oferim libertate totală când vine vorba de cheltuirea banilor pe care îi punem în concurs. Suntem foarte curioși să vedem ce vor face cu premiul, dar ce știu cu siguranță e că au toate instrumentele necesare pentru a-și gestiona banii oricând și oriunde pe telefonul mobil, fie că vorbim de plăți sau ING Home’Bank.” – a declarat Roxana Petria, Customer Engagement Tribe Lead ING Bank România.

”Recrutarea” va începe pe 3 august, iar cine dorește se poate înscrie până la data de 16 august pe pagina de concurs de pe ing.ro. De această dată, CV-ul clasic este înlocuit de un story pe Instagram, unde cei interesați trebuie să posteze povești reale despre cum își cheltuiesc salariul în prezent. ING Bank, alături de un juriu format din trei persoane publice, va selecta trei câștigători ce vor fi anunțați cel târziu pe 4 septembrie.

Cei trei câștigători vor trebui să își deschidă un cont la ING, iar ulterior banca le va vira cei 4.000 de lei. Aceștia vor beneficia de pachetul ING Card Complet activat, cu beneficii precum 0 comisioane pentru cumpărături online, 0 comisioane la retrageri de la orice bancomat sau administrarea contului și un curs de schimb valutar avantajos, disponibil 24/7.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)