[dropcap]G[/dropcap]rupul bancar olandez ING intentioneaza sa-l numeasca de la inceputul lunii octombrie in postul de CEO pe directorul general al ING Belgia, Ralph Hamers, sef al operatiunilor din Romania in perioada 1999-2002. Mandatul actualului director general al grupului, Jan Hommen, se va incheia dupa Adunarea Generala a Actionarilor din 13 mai.

Consiliul de supraveghere va propune insa actionarilor ramanerea lui Hommen in functie pana la 1 octombrie, pentru a asigura o schimbare usoara a managementului, se arata intr-un comunicat al ING, citat de Mediafax.

Hamers, nascut in 1966, va fi nominalizat in board-ul director la reuniunea actionarilor, iar de la 1 octombrie va prelua postul de la Hommen, devenind al optulea director general al ING Group. Hamers este in prezent director general al ING Belgia si Luxemburg din martie 2011, unde a avut un rol esential in extinderea vanzarilor online si modernizarea sucursalelor.

 

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)