Pentru orice afacere, indiferent de momentul în care se află ea, există pachetul ING FIX potrivit.

Predictibilitatea este una dintre principalele nevoi ale antreprenorilor români. Mai ales în contextul local de afaceri, care este unul dinamic și pe alocuri imprevizibil.

Pentru a fi alături de antreprenori și pentru a le oferi predictibilitatea de care au nevoie în privința costurilor operaționale cu banca, ING a fost prima bancă din România care a introdus pe piață pachetele ING FIX: Online, Lei, Valută și Complet.

Pachetele ING FIX pornesc de la prețul de 65 de lei lunar și includ:

  • cont curent în lei
  • card business (manager)
  • internet banking
  • operațiuni intrabancare nelimitate
  • operațiuni interbancare în lei (între 20 de operațiuni și până la nelimitat, în funcție de pachetul ales)
  • un cont POS cu terminal POS gratuit și comision per tranzacție încasată la POS de 0,7% versus 1%

În pachet sunt incluse și transferurile pentru plata salariilor din contul principal în conturile ING, încasările în contul ING indiferent de banca din care vin banii și depunerile la ATM-urile ING. Iar pentru companiile care deruleză tranzacții în valută, pachetul ING FIX în valută oferă un cont în valută și operațiuni nelimitate intra și inter bancare din acel cont.

Pe măsură ce compania evoluează și nevoile ei se schimbă, ING le oferă antreprenorilor flexibilitatea de a-și modifica tipul de pachet ales în funcție de tipologia și frecvența tranzacțiilor curente. Ei pot opta pentru unul dintre cele 4 tipuri de pachete: ING FIX Online, ING FIX în lei, ING FIX în valută sau ING fix Complet, în funcție de operațiunile curente.

Pentru orice afacere, indiferent de momentul în care se află ea, există pachetul ING FIX potrivit.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)