ING Bank va introduce din 2016 plata la comercianti direct de pe telefonul mobil, aceasta functionalitate urmand sa fie integrata in aplicatia mobila – ING Home Bank. „Vom avea un proiect pilot in toamna. Nu am definit inca toate detaliile, insa cu siguranta in toamna vom putea testa“, spun reprezentantii ING. Cativa clienti ai bancii vor avea acces din toamna la noua functionalitate pentru a o testa.

Noua functionalitate va fi disponibila pentru toti clientii ING de la inceputul anului viitor

ING Bank are in prezent aproape un milion de clienti, iar 340.000 dintre acestia utilizeaza serviciul de internet banking. Peste 90.000 de clienti acceseaza acest serviciu direct de pe mobil.

Aplicatia ING Home Bank a fost descarcata pe aproximativ 200.000 de dispozitive. Clientii ING care utilizeaza serviciul de internet banking doar prin intermediul aplicatiei mobile nu platesc taxa aferenta serviciului.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)