ING Bank a obtinut in primele noua luni din 2015 un profit net de 251 milioane lei, in crestere cu 9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, si venituri in urcare cu 12%, de 748 milioane lei, a anuntat joi institutia de credit. Soldul creditelor a urcat cu 21% fata de septembrie 2014, la 13,15 miliarde lei. Depozitele atrase au fost de 16,46 miliarde lei, cu 24% mai mult decat in septembrie 2014.

In perioada ianuarie-septembrie, ING a atras 150.000 de noi clienti, mai mult cu 30% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, datorita noii oferte ING Card Complet si solutiei “Porteaza-ti Banii”, care ofera oricui posibilitatea de a isi transfera veniturile recurente din alte banci in ING, instantaneu si fara niciun cost, indiferent de banca aleasa de angajatorul sau.

La finele lunii septembrie, cota de piata pe creditare a urcat de la 4,6% la 5,7%, iar pe fonduri atrase de la 5,6% la 6,7%, potrivit datelor bancii.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)