Bursa ramane fara unul dintre cei mai mari brokeri dupa ce ING a anuntat ieri ca inchide operatiunile de brokeraj din tara noastra. ING va inchide operatiunile de brokeraj din Romania, ca urmare a deciziei grupului olandez de a se retrage la nivel global de pe toate pietele unde are astfel de activitati, cu exceptia zonei Benelux (Belgia, Olanda si Luxemburg) si a Poloniei.

Pentru bursa de la Bucuresti aceasta este o veste foarte proasta, in conditiile in care ING era unul dintre cei mai mari intermediari din piata si una dintre portile de intrare pentru banii fondurilor de investitii straine pe piata locala. “Efectul iesirii ING este foarte negativ. Ramanem cu o piata mica, fara investitori, cu politicieni care nu stiu ce inseamna bursa. Pana facem noi privatizarile nu mai ramane nimic”, spun brokerii.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)