Comisioanele de pe piata bancara ar trebui sa scada, iar serviciile sa se ieftineasca, in conditiile in care clientii se duc “acolo” unde sunt costurile mai mici, a declarat Misu Negritoiu, presedintele ING Bank Romania. “Cei care cresc comisioanele cred ca pierd deoarece, in principal, serviciile se simplifica si trebuie sa fie mai putin costisitoare.

Noi, spre exemplu, nu crestem comisioanele. Comisioanele ar trebui sa scada. Piata bancara este foarte competitiva si am vazut asta si din rapoartele noastre. Clientii se duc acolo unde se simt mai bine tratati sau unde au costuri mai mici”,  a spus Negritoiu, prezent la lansarea unei platforme educative dedicata serviciilor de internet banking.

Presedintele ING Bank a adaugat ca multe dintre comisioanele practicate de institutiile de credit au disparut si trebuie sa dispara, in continuare, ca urmare a aplicarii Ordonantei 50 si a actiunilor Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

El a adaugat ca noua platforma ING Bank le va permite clientilor sa compare serviciile furnizate de banca cu ale altor jucatori de pe piata si sa decida in cunostinta de cauza. Denumit www.ebank-ing.ro, noul site explica produsele si serviciile de internet banking ale ING Bank si cum functioneaza acestea.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)