Daca ai un card de salariu la ING afla ca din aprilie banca nu-ti mai acorda dobanda! ING Cont’ROL, unul dintre cele mai cunoscute produse ale bancii olandeze, ramane fara dobanda, potrivit RTV.net  “Va informam ca incepand cu data de 10 aprilie 2013, dobanda pentru conturile curente in lei ING Cont’ROL, Cont’ROL Student si cont curent in lei va fi 0”, se arata intr-un mail trimis de ING clientilor.

ING invita clientii sa isi puna banii intr-un cont de economii.

“Pentru sumele pe care doriti sa le economisiti, va oferim o dobanda avantajoasa, de 4% pe an, la contul ING Economii. Primiti dobanda de 4% pe an inca din prima zi, de la primul leu. in plus, oricand aveti nevoie, puteti scoate bani din cont pentru ca nu pierdeti dobanda acumulata. Puteti deschide ING Economii direct prin ING Home’Bank (daca detineti acest serviciu), in ING Office sau in ING Self’Bank la Multimat, fara niciun cost suplimentar”, se mai arata in scrisoarea ING catre clienti.

Ce optiuni ai

Pentru ING Economii dobanda este variabila de 5% iar pentru ING Depozit dobanda este de 4,25% pe luna sau 5% pentru 3 luni sau 1 an.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)