Legal Magazin va organiza pe data de 25 februarie cea de-a V-a ediţie a conferinţei cu tema BACK IN BUSINESS VERSUS „PURGATORIUL” FALIMENTULUI, la Radisson Blu Hotel din București.

În cadrul evenimentului se va discuta despre evoluţia numărului de proceduri de insolvenţe deschise în anul 2015 şi care sunt perspectivele pentru anul 2016. De asemenea, în cadrul conferinţei vor fi analizate două legi care afectează consumatorii, sistemul financiar- bancar şi profesiile liberale (practicieni în insolvenţă, avocaţi, executori judecătoreşti, evaluatori autorizaţi, consultanţi fiscali etc.).

Va exista și o sesiune de dezbateri despre Legea privind stingerea creditelor prin darea în plată a imobilelor ipotecate (Legea dării în plată), care se află în dezbatere în Parlament, retrimisă spre dezbatere de către Preşedintele Klaus Johannis.

Printre speakerii prezenţi la evenimetul organizat de Legal Magazin, îl amintim pe avocatul Gheorghe Piperea, Președinte interimar, UNPIR, Florin Moțiu, Secretar de Stat, Ministerul Justiției, Valentina Burdescu, Directorul Direcţiei Buletinul procedurilor de insolvenţă din cadrul ONRC, dar și Iancu Guda, Services Director la Coface.

Pentru detalii privind participarea accesati Legal Magazin.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)