Institutul Bancar Român (IBR) organizează, în perioada 4 – 7 iulie 2017, a treia ediţie a proiectului educaţional SUMMER BANKING ACADEMY (SBA), cel mai amplu proiect de educaţie specializată la nivelul industriei serviciilor financiare.

IBR isi propune să continue şi să dezvolte rezultatele deosebite cu care s -au încheiat ediţiile precedente.

În fiecare an, Summer Banking Academy a atras la IBR cca. 700 de profesionişti, constituindu-se într- un epicentru de promovare a educaţiei financiare avansate şi de pregătire profesională continuă a personalului din domeniul financiar-bancar.

Fiecare zi a evenimentului va aborda, în cadrul unei teme generale subiecte de actualitate, iar speakerii, reprezentanţi din top managementul băncilor, experţi de marcă din domenii/instituţii conexe industriei bancare şi conducători ai celor mai prestigioase asociaţii profesionale, vor discuta şi  dezbate aspecte tehnice, de interes, după cum urmează:

4 iulie 2017:

Managementul riscurilor: prezent şi perspectivă sub impactul reglementărilor

5 iulie 2017:

Creditarea– strategii şi inovaţii

6 iulie 2017:

Strategii anti- fraudă pentru industria serviciilor financiare

7 iulie 2017:

Guvernanţa corporativă şi etica în bănci– bune practici

Grupul ţintă: specialişti şi profesionişti dinmiddle management/cu competenţe managerialedin zonele de activitate relevante pentru subiectele abordate.

Participarea: va fi gratuită pentru reprezentanţii membrilor fondatori ai IBR: BNR & ARB (băncile comerciale) –5 participanţi/bancă/zi eveniment (pentru parteneri, numărul participanţilor este conform acordurilor de parteneriat); înscrierilese vor transmite centralizat prin departamentele de RU/training.

În baza parteneriatului IBR cu asociaţiile profesionale:AAFBR, ACCA, CFA, ANEVAR, TMA etc., membrii acestora beneficiază, de asemenea, de gratuitate pentru participarea la eveniment

Taxa de participare: standard este de 250 lei/zi eveniment/participant. IBR va emite certificatede participare, sub egida membrilor fondatori: BNR şi ARB, cu 4 credite de dezvoltareprofesională continuă (CPDs),pentru fiecare zi a evenimentului.

În fiecare zi,prin tragere la sorţi, se va acorda obursă de studiu, constând în participarea la un curs din oferta IBR, pe profilul zilei respective.

PERIOADA4–7 iulie 2017, între 10. 00 –14.30. Data limită de înscriere: 30 iunie 2017.

CONTACT

Sanda Voinescu, Training Specialist, tel:0748 886 820, e-mail: sanda.voinescu@ibr-rbi.ro

Gabriela Dumitrache, Training Specialist, tel: 0748 886 822, e-mail:gabriela.dumitrache@ibr-rbi.ro

 

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)