Libra Internet Bank anunta lansarea cardului Libra Free, care acum poate fi comandat online de catre clientii serviciului Libra Online – primul pachet bancar 100% online, cu zero comisioane la toate operatiunile bancare si dobanzi avantajoase la produsele de economisire.

Cardul poate fi comandat prin completarea unui formular online, iar clientul poate solicita livrarea cardului acasa sau la orice alta adresa din Romania, in mod gratuit. De asemenea, clientul poate urmari online statusul cererii sale de emitere card, iar, ulterior, il poate activa online, inclusiv pentru utilizarea la cumparaturi pe internet.

Cardul Libra Free nu are taxe de administrare, iar retragerile sunt gratuite de la oricare dintre cele 400 de bancomate din reteaua Euronet.

Oferta Libra Internet Bank se adreseaza persoanelor fizice si este formata din Contul Libra Online, Cardul Libra Free si conditii avantajoase la depozite si conturi de economii.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)