Banca Italo Romena lanseaza o noua versiune pentru serviciul Internet Banking – BIR WEB, ce ofera utilizatorilor, persoane fizice si juridice, o platforma integrata, cu un ridicat standard tehnologic, care permite efectuarea de la distanta a operatiunilor bancare. Printre cele mai importante avantaje ale noii versiuni a serviciului Internet Banking – BIR WEB se regasesc: interfata prietenoasa pentru accesarea conturilor curente 24 de ore din 24, de pe orice computer conectat la Internet, simplificarea procesului de efectuare a platilor in doar doi pasi (initiere si avizare), precum si posibilitatea de a constitui depozite la termen. In plus, pâna la finalul lunii martie 2012, serviciul Internet Banking – BIR WEB este oferit de catre banca fara comision de administrare lunara, atât utilizatorilor actuali, cât si noilor utilizatori, astfel incât acestia sa poata descoperi potentialul serviciului.

“Traim intr-o lume din ce in ce mai rapida, in care timpul a devenit moneda de schimb, iar mediul online reprezinta o necesitate a vietii de zi cu zi. Din acest motiv, inregistram un numar din ce in ce mai mare de clienti care aleg sa utilizeze serviciul Internet Banking – BIR WEB. Astfel, initiativa Bancii Italo Romena de a crea facilitati suplimentare pentru utilizatorii acestui serviciu a venit in mod firesc, din dorinta de a le oferi permanent clientilor nostri servicii de inalta calitate”, a declarat Giulio Simonelli, Directorul General al Bancii Italo Romena.
Serviciul Internet Banking – BIR WEB se adreseaza clientilor persoane fizice in doua variante – Basic si Smart – in functie de operatiunile permise in timp ce clientii persoane juridice au la dispozitie un serviciu complet, ce le permite efectuarea unei game variate de operatiuni bancare.

 

 

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)