Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara a Grupului Intesa Sanpaolo, ofera clientilor sai, utilizatori de Internet Banking, posibilitatea instalarii aplicatiei Mobile Token (M-Token) direct pe telefonul mobil. Aceasta este disponibila acum pentru orice tip de telefon, inclusiv cele de tip „smartphone” cu sistem de operare iOS (iPhone) si Android. Conexiunea la Internet este necesara doar pentru descarcarea initiala a aplicatiei.

M-Token este  o premiera pe piata bancara din Romania deoarece softul de generare a codurilor de securitate se instaleaza direct pe telefonul mobil, fara a mai fi necesar un dispozitiv de tip digipass (hard token). Aceasta facilitate îmbina astfel familiaritatea si usurinta folosirii telefonului mobil cu gradul ridicat de securitate oferit de dispozitivele clasice. Ambele sisteme genereaza coduri OTP (One Time Password) pentru autentificarea în aplicatie si coduri MAC (Message Authentication Code) necesare semnarii digitale a instructiunilor de plata.

Serviciul de Internet Banking oferit de Intesa Sanpaolo Bank este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, si permite utilizatorilor sai efectuarea unui numar mare de operatiuni, fara a mai merge la banca. De asemenea, in cadrul Pachetului Lider serviciul de Internet Banking este oferit gratuit si are comision 0 (zero) la toate operatiunile intra si interbancare, pentru platile în lei si transferurile în valuta, exclusiv SEPA.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)