Intesa Sanpaolo Group a comunicat astazi planul sau strategic pe urmatorii patru ani (2014-2017) avand ca principale prioritati pentru Divizia Banci Subsidiare Internationale repozitionarea si consolidarea prezentei in unele tari in care Grupul opereaza.

Grupul isi mentine si intentioneaza sa-si intareasca prezenta in Romania, iar in acest scop a fost numit incepand cu 1 martie 2014 un nou Director General, Marco Capellini (fiind in curs de autorizare la BNR). in ultimii 3 ani, a fost Vice Presedinte al Comitetului Executiv si Director General Adjunct la Banca Intesa Belgrad, banca numarul unu din Serbia. Marco Capellini cunoaste foarte bine piata bancara romaneasca, el intorcandu-se din nou in Romania dupa un mandat de succes de 3 ani(2003-2006), in calitate de Director General si membru al Consiliului de Administratie al fostei Sanpaolo IMI Bank Romania SA.

Marco Capellini a declarat: “Intesa Sanpaolo Group este increzator si puternic dedicat pietii romanesti. In plus, negocierile incepute la sfarsitul anului trecut cu Posta Romana pentru a oferi servicii bancare si financiare prin oficiile postale demonstreaza inca o data interesul real al Intesa Sanpaolo Group in tara noastra”

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)