Intesa Sanpaolo Bank se înscrie în rândul băncilor care au luat măsuri de precauție ca urmare a posibilității la Legea privind darea în plată să fie aprobată în forma actuală de către parlamentari. Cea mai nouă decizie a băncii a fost majorarea avansului la creditele imobiliare în lei, cu 5 puncte procentuale.

 

Intesa Sanpaolo Bank a majorat avansul cerut pentru împrumuturile ipotecare în lei cu 5%. Dacă pană în prezent banca acorda creditele de investitii imobiliare – achizitie imobile – cu un avans minim de 15% – finanțând maximum 85% din valuarea imobilului, acum banca percepe un avans minim de 20%.

 

Banca a decis sa modifice si produsele in euro si cele acordate rezidentilor din Italia.

Avansul minim la creditul Investitii Imobiliare in euro este acum de 20% (fata de 15% in luna februarie). Si avansul minim la creditul pentru Investitii imobiliare oferit romanilor rezidenti in Italia a fost crescut pana la 25% (fata de 20% in luna februarie).

Credit imobiliar Intesa disponibil in luna februarie:

intesa s

Cum arata oferta Intensa în prezent:

 

intesa acum
Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)