Începând cu luna iulie a.c., Anca Rarău, directorul de marketing al BCR va prelua funcția de Consilier al Președintelui. Odata cu această decizie, la solicitarea sa, Anca Rarău se va reloca în Cluj, orașul natal, iar Ionuț Stanimir, directorul de comunicare al băncii, va asigura și coordonarea interimara a direcției marketing.

Anca Rarău are o experiență de peste 20 de ani în marketing, alăturându-se Băncii Comerciale Române în toamna anului 2012. De-a lungul carierei a coordonat proiecte de anvergură și a obținut, împreună cu echipele aflate sub conducerea sa, premii și distincții pentru eficiența campaniilor realizate, remarcându-se prin strategii și inițiative de marketing care au constituit premiere în piață.

Absolventă a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, Facultatea de Științe Economice, având un EMBA la Conservatoire Nationale des Arts et Métiers din Paris și un master
acordat de Academia de Studii Economice București, Anca Rarău își va continua activitatea în zona de consiliere și strategie de brand.

Ionuț Stanimir a preluat funcția de Director de Comunicare la începutul anului 2013, înainte ocupând timp de patru ani poziția de Head of External Communication at BCR, iar anterior lucrând pentru grupul Erste. Ionuț Stanimir a fost între 2006 și 2009 manager de comunicare în cadrul Erste, coordonând de la Viena comunicarea Erste pentru țările din centrul și estul Europei.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)