Alpha Bank Romania anunţă că azi, 08 februarie 2021, în jurul orei 14, o persoană a pătruns în sediul uneia dintre unităţile băncii din Bucureşti, cu intenţia de a sustrage o sumă de bani. Vigilenţa personalului, agenţilor de pază şi intervenţia operativă a Poliţiei a dejucat planurile atacatorului. Niciuna dintre persoanele aflate în sediul unităţii băncii pe parcursul incidentului nu a fost rănită.

“Datorită vigilenţei personalului, care a acţionat conform normelor interne de securitate, tentativa de sustragere a unei sume de bani din casieria băncii a fost dejucată. Alpha Bank Romania cooperează în continuare cu organele de Poliţie pentru elucidarea circumstanţelor care au condus la producerea incidentului.”, a declarat domnul Ion Stan, Prim Vicepresedinte Executiv Alpha Bank Romania.

În ceea ce priveşte activităţile bancare ale unităţii Alpha Bank, acestea vor fi reluate începând de marţi, conform programului obişnuit.

Potrivit Alpha Bank, sucursala unde a avut loc incidentul întruneşte toate normele de securitate prevăzute de lege.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)