Un jaf armat a avut loc, la 5 iulie 2016, la o sucursală Raiffeisen Bank din municipiul Bistrița. Un bărbat înarmat cu un pistol a pătruns în sediul unei unități bancare din municipiul Bistrița și a amenințat o casieră, convingând-o astfel să îi înmâneze o sumă de bani. Bărbatul a reușit să fugă, iar polițiștii încearcă să îl identifice cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Atacul sub amenințarea armei a avut loc la o filială a Raiffeisen Bank situată pe Calea Moldovei. Accesul în zonă a fost restricționat, polițiștii desfășurând chiar acum cercetări la fața locului. Din informații reiese că un bărbat a intrat cu un pistol în bancă, ar fi cerut banii, i-a luat și a ieșit.

Nu este primul jaf desfășurat la Raiffeisen Bank

In 10 februarie 2015, un individ înarmat și cu cagulă a intrat în incinta unei unități bancare aparținând Raiffeisen Bank din Focșani. A reușit să convingă casiera să-i dea suma de 2.000 de lei. Bărbatul a intrat în bancă într-un moment în care nu erau clienți.

In 24 decembrie 2012 un jaf armat a avut loc în Capitală, la o sucursală Raiffeisen Bank din zona Băneasa. Un bărbat cu cagulă pe cap a intrat în sucursală, i-a amenințat cu un pistol pe angajați și a plecat cu o importantă sumă de bani în lei, euro și dolari.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)