Banca Transilvania informeaza ca in noaptea de 3 / 4 septembrie a.c. a avut loc un incident la Agentia BT Racadau din Brasov, aflata pe strada Tampei nr.8, in urma caruia a fost sustras un seif in care se aflau aproximativ 200.000 lei. Alarma s-a declansat imediat, iar reprezentantii companiei de paza cu care BT are contract au ajuns prompt la fata locului. In prezent sunt in derulare procedurile specifice de investigare de catre organele abilitate, pentru stabilirea persoanelor responsabile, iar BT acorda intregul suport in acest sens.

Suma este asigurata, asa incat nu sunt riscuri de pierdere nici pentru clienti, nici pentru banca.

Agentia Bancii Transilvania corespunde cerintelor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, fiind dotata cu sisteme de supraveghere, are paza umana pe perioada zilei si contract cu o firma de paza, iar personalul este instruit.

Agentia BT Racadau este deschisa, la dispozitia clientilor.

 

Purtatorul de cuvant al Poliției Județene Brașov, Liviu Naghi, a declarat ca, potrivit imaginilor surprinse de camerele de luat vederi ale bancii, in unitatea bancara au intrat doua persoane care au fortat usa de acces. Conform sursei citate, cei doi au desprins apoi cutia de valori si au fugit, lasand la locul faptei mai multe obiecte, printre care si ranga cu care au actionat. Dupa ce au furat caseta de valori care cantareste aproximativ 50 de kilograme, cei doi atacatori au fugit din banca, interventia acestora durand aproximativ 40 de secunde.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)