BRD Sogelease IFN S.A are un nou Director General, Jan Kotík, care a preluat oficial aceasta functie la finalul anului trecut.  Anterior preluarii conducerii BRD Sogelease, Jan Kotík a ocupat functia de Director Executiv Financiar si Operatiuni (incepand cu noiembrie 2009) si membru al Consiliului de Administratie in cadrul ESSOX, companie membra a grupului Société Générale, lider pe piata creditelor de consum din Republica Ceha.

Jan Kotík s-a alaturat Grupului Société Générale in anul 2003, avand o experienta manageriala de peste 14 ani in domeniul serviciilor financiar bancare. Cariera profesionala a lui Jan Kotík in cadrul Grupului Société Générale a debutat cu functia de Director de Control de Gestiune in cadrul Departamentului de Strategie si Financiar din Komerční Banka (Republica Ceha).

„Vom continua procesul de perfectionare a activitatii de leasing, bazandu-ne pe experienta si suportul intregii echipe BRD – Groupe Société Générale, dovedind partenerilor nostri ca suntem capabili sa oferim alternative de finantare rapida, flexibila si intr-o maniera profesionista. Dezvoltarea sinergiilor in cadrul Grupului va ramane o prioritate pentru noi in vederea promovarii unor servicii specializate si oferte financiare integrate. Pentru 2014 ne propunem sa identificam si sa exploatam toate oportunitatile in vederea consolidarii pozitiei noastre pe piata, fara a pierde insa din vedere aspectul profitabilitatii”, a declarat Jan Kotík.

Jan Kotík a absolvit Facultatea de Finante si Contabilitate din cadrul Universitatii de Economie din Praga, definitivandu-si studiile la CES Lyon, Franta, in 1996. In completarea altor programe de formare profesionala, in 2005, el a absolvit un curs de administrare a afacerilor la Harvard Business School din Boston.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)