BRD angajeaza in Bucuresti. Banca scoate la concurs 11 posturi, de la de analist financiar, la administrator aplicatii. Te califici pentru pozitia de analist financiar, daca vorbesti limba engleza, franceza si italiana, ai cel putin trei ani ani experienta relevanta in activitatea bancara si de contabilitate, ai absolvit studii universitare in domeniul contabilitatii, al finantelor sau al produselor de piata si ai cunostinte de Excel (macros), Word, Access, Fire (Bearing Point), Olympic. 20 decembrie este ultima zi in care echipa HR primeste CV-ul tau pest post.

BRD angajeaza un administrator de aplicatii. Esti potrivit pentru acest post daca ai doi-cinci ani experienta in dezvoltarea de aplicatii tactice, ai foarte bune cunostinte despre medii IT, despre VBA, SQL, Excel, Access.

BRD angajeaza un administrator de date HR.
Omul potrivit pentru acest post are cel putin trei ani in cadrul activitatilor de administrare date HR si demonstreaza cunostinte despre baze de date, de Word, Excel, Access, abilitati importante de anticipare, reactivitate si capacitate de a lua rapid decizii, peoplesoft RH functionnal.

BRD angajeaza un agent de raportare. Angajatorii cauta un om cu 1-3 ani experienta in producerea de interogari via Business Objects, care are cunostinte privind datele HR si bune cunostinte de limba franceza. Sunt avantajati candidatii care au si cunostinte avansate de limba engleza.

BRD angajeaza pe postul de manager de distributie.
Te califici pentru acest post daca ai peste patru ani experienta in gestionarea echipelor si activitatilor in domeniul resurselor umane, unde ai putut pune in valoare urmatoarele calitati: aptitudini de management operational, empatie, comunicare si spirit de echipa, capacitate de analiza si sinteza, abilitati de relatii cu clientii. Candidatul ideal pentru acest post cunoaste grupul si activitatile grupului Societe Generale si este orientat catre realizarea planurilor operationale de formare.

BRD mai angajeaza si pe pozitia de responsabil reporting si dezvoltari HRIS.
Esti potrivit pentru acest post daca ai peste doi ani experienta in activitatea de BI, statistica, raportare (de preferinta HR), unde ai demonstrat urmatoarele calitati: capacitate de analiza a datelor cu specific HR, empatie, comunicare, spirit de echipa, capacitate de analiza si spirit de echipa, bune cunostinte de analiza statistica SAS, a BO si Cognos.

Banca angajeaza pe perioada determinata un Agent Raportare.
Poti trimite CV-ul daca ai 1-3 ani experienta in producerea de interogari via Business Objects
-Cunostinte privind datele HR si nivelul lor de sensibiltiate (preferabil)
-Nivel bun de cunoastere a limbii franceza- usurinta in comunicarea scrisa si engelza, avantaj.

 

Detalii despre toate posturile, conditiile, gasesti aici

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)