Numarul joburilor vacante in sistemul bancar este in continuare unul destul de consistent, in piata existand in prezent nu mai putin de 250 de posturi disponibile. Joburile sunt variate, de la consilieri clienti si specialisti HR pana la directori executivi de sucursale sau manageri de relatii corporate. De exemplu, Libra Internet Bank detine 7 posturi vacante, de la Relationship Manager – in Constanta, sau Personal Banker – Targu Mures, pana la Compliance Officer – Divizia Conformitate. Uite posturile disponibile aici

BCR, cea mai mare banca din sistem, are cele mai multe pozitii vacante in momentul de fata.

Cele mai multe posturi vacante la BCR sunt in Bucuresti, Ploiesti, Craiova si Drobeta Turnu-Severin. Detalii despre campania de recrutare a BCR sunt disponibile aici.

Si alte banci au postat anunturi vacante, in incercarea de a atrage cat mai multi specialisti din domeniu. Spre exemplu,  BCR – Banca pentru Locuinte recruteaza consilieri financiari pentru zona de Centru-Nord si zona de Nord-Vest, manager de vanzari pentru Nord-Vest, precum si coordonatori de vanzari pentru aceleasi doua regiuni ale tarii. Detalii despre posturi si cerinte gasiti aici.

Mai fac angajari si BCR Pensii si BCR Leasing, joburile disponibile fiind prezentate aici. Pe de alta parte, BRD – Goupe Societe Generale cauta in prezent programatori, administratori baze de date, project manageri, inspectori de asigurari, controlleri financiari, analisti financiari vorbitori de italiana si franceza sau engleza si franceza, operatori casierie sau coordonatori de securitate operationala. Cele mai multe joburi vacante sunt in Bucuresti. Vezi lista aici.

Raiffeisen Bank are joburi vacante de Relationship Manager, Risk Analyst, consilieri clienti, posturi specializate in domeniul IT, in total 9 posturi vacante.  (lista aici). UniCredit Tiriac Bank recruteaza reprezentanti de vanzari pentru Cluj-Napoca, Constanta, Baia Mare, Arad, Brasov, Timisoara, Iasi sau Bucuresti si coordonatori de vanzari pentru Arad si Timisoara. Alte posturi: Product Manager, Team Leader, Compliance Generalist, specialisti IT (detalii aici).

ING angajeaza consultanti de vanzari in mai multe orase din tara si are disponibile 18 posturi pe site-urile de angajare. Volksbank cauta Project Manager, Procurement Officer sau Internal Trainer (lista posturilor aici). Credit Europe Bank face angajari in Bucuresti, Timisoara, Craiova si Brasov. Printre posturile disponibile se numara cele de Branch Manager, analist financiar si Relationship Manager. Lista posturilor aici.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)