Bancile din Romania sunt in cautare de angajati si posteaza aproape zilnic anunturi. In acest moment circa 250 de joburi in banci sunt publicate pe toate site-urile de specialitate. Numai BCR are cel putin 40 de posturi vacante pe site-urile de recrutare. La Bucuresti, cea mai mare banca din Romania cauta consultanti si specialisti in resurse umane, experti juridici, supervizori, analisti, specialisti documentatie.

Alte orase in care cea mai mare banca din Romania face recrutari in prezent sunt Buzau, Cluj-Napoca, Arad, Iasi, Timisoara, Pitesti, Sibiu, Slobozia, Fagaras si Brasov. Cele mai multe joburi vacante sunt pentru consilieri clienti retail sau consilieri de microintreprinderi. Vezi aici posturile disponibile

Si BCR Banca pentru Locuinte recruteaza consilieri financiari, coordonatori de vanzari si manageri de vanzari pentru regiunea de Centru-Nord a tarii. Vezi orasele si conditiile de angajare aici.

A doua banca din sistem dupa marime, BRD-Groupe Societe Generale posteaza si ea 6 anunturi, angajand Junior Financial Controller si specialisti IT in Bucuresti – administratoori baze de date, programatori Java si responsabili studii tehnice – Windows. Banca mai are posturi de agenti servicii clienti in Vaslui, Arad si Constanta. Vezi posturile aici.

Banca Transilvania recruteaza in Bucuresti, Cluj-Napoca, Pitesti si Arad consilieri bancari, consilieri IMM si informaticieni (vezi anunturile aici).

12 posturi vacante afiseaza si Raiffeisen Bank ce recruteaza preponderent in Bucuresti si tot pe partea de IT – specialisti Java, Testing Analyst, Information Delivery Developer, IT Officer Business Analyst. In Timisoara si Ploiesti, banca cauta responsabil clientela IMM, iar in Zalau, Satu-Mare si Baia-Mare directori de agentie.

Libra Internet Bank afiseaza pe site-urile de socializare 6 posturi vacante, cele mai multe situate in Bucuresti. Banca angajeaza Relationship Manager Trainee – Sediul Central, Bucuresti, Corporate Relationship Manager – Sucursala Tg. Mures, Analist Marketing sau chiar Director de Sucursala in capitala.

Credit Europe Bank afiseaza pe toate canalele online posturile vacante din banca, 10, precum Marketing Manager, Consilieri clienti, Field Colector, etc. Aici gasesti cele zece posturi vacante in toata tara.

Si alte institutii bancare afiseaza posturi vacante in momentul de fata: Banca Romaneasca, Banca Comerciala Carpatica, Alpha Bank. Succes!

www.BankingNews.ro te sprijina sa-ti postezi anunturile pe un site dedicat bancherilor! Tot noi iti spunem saptamanal, intr-o analiza, oferta bancilor. Daca ai comentarii sau anunturi trimite-le pe adresa redactia@ bankingnews .ro

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)