Isreaelienii de la KFS isi anunta intentia de a obtine licenta bancara in Romania prin compania pe care o detine TBIF. Strategia Kardan Financial Services (KFS) pentru 2012 insemna consolidarea investitiilor existente in Bulgaria si Romania – prin TBI Credit IFN SA, compania anticipand noile investitii necesare in Romania, potrivit KFS. Site-ul bancii anunta ca TBI Bank din Bulgaria (ce apartine integral de KFS) si-a crescut afacerile si a integrat filialele iar in prezent este gata sa obtina licenta in Romania pentru o viitoare banca – TBI Bank. Noua banca ar urma sa fie lansata la finalul acestui an.

I Bank va genera servicii bancare pentru persoane fizice/ juridice si pentru intreprinderile mici si mijlocii. “Clientii vor regasi la TBI Bank o intreaga gama de produse si servicii bancare pentru persoanele fizice si juridice: depozite, conturi de economii, produse cu randament ridicat si servicii pentru intreprinderile mici și mijlocii, pachete atractive de afaceri in diverse dimensiuni, credite rapide”, ne-au declarat surse din piata bancara.

BankingNews.ro a scris in premiera despre acest lucru aici

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)