Anul 2011 reprezinta cu siguranta un moment de referinta in dezvoltarea KRUK, se precizeaza intr-un comunicat de presa al companiei. Rezultatele financiare si operationale raportate de grup au fost cele mai bune de la infiintarea acestuia in anul 1998. Grupul KRUK este liderul pietei de management al creantelor din Polonia si unul dintre jucatorii de top ai industriei de profil din Romania. Anul trecut grupul si-a inceput activitatea si in Republica Ceha.

La nivel de grup, pentru exercitiul financiar al anului 2011 s-a raportat o cifra de afaceri de 288,2 milioane RON (274 milioane PLN), cu un profit operational de 101 milioane RON (96 milioane PLN) si un profit net de 69,4 milioane RON (66 milioane PLN). ”Aceste rezultate remarcabile reprezinta o crestere cu 67% a cifrei de afaceri, cu 125% a profitului operational si cu 84% a profitului net, comparativ cu rezultatele anului 2010”, sustin reprezentantii companiei.

“Am incheiat un an de succes, fara indoiala unul dintre cei mai buni ani din istoria companiei noastre. Rezultatele financiare pe care le-am avut sunt un motiv de satisfactie profesionala pentru noi. Am incheiat anul 2011 cu o cifra de afaceri exceptionala si un profit net record, iar investitiile semnificative pe care le-am facut in 2011 cu siguranta isi vor arata roadele in anii ce vor urma”, a spus Piotr Krupa, Presedintele KRUK S.A.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)