Studiul privind Cumparaturile online realizat de MEDNET Marketing Research Center, in perioada 17 – 24 septembrie, releva faptul ca 86,2% dintre utilizatorii de internet, din mediul urban, au realizat, pana in momentul de fata, cumparaturi online. Dintre aceștia, 80,6% au achizitionat produse numai din magazinele online din Romania, 1,2% au comandat exclusiv din magazinele din strainatate, iar 18,2% dintre internauti au facut cumparaturi atat din magazinele online din tara, cat si din strainatate.

 

 

Si totusi… romanii nu folosesc cardul!

Cea mai utilizata metoda de plata pentru produsele comandate online este cea in numerar cu plata ramburs (70,9%). Pentru plata prin card de debit / credit opteaza 25,1% dintre cumparatorii online intervievati, in timp ce 3,3% utilizeaza PayPal.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)