Capitalul social al OTP Bank Romania S.A. a fost majorat de la 732,908,880 RON, la 782.908.800 RON. Registrul Roman al Comertului a aprobat, la data de 16 aprilie 2014, majorarea capitalului social al subsidiarei romanesti a OTP Bank, cu 49.999.920 RON.

„Se implinesc 10 ani de cand OTP Bank a intrat pe piata din Romania. In tot acest timp, am demostrat ca suntem un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare, cu o abordare de business realista si un portofoliu de produse si servicii financiare adaptate unei piete dinamice. Majorarea capitalului social este inca o dovada de incredere pe care actionarii o au fata de stabilitatea Bancii si planurile noastre pentru viitor”, a declarat László Diósi, CEO OTP Bank Romania.

OTP Bank Nyrt., in calitate de actionar principal, detine 3.262.116 actiuni nominative si o cota de participatie la capitalul social de 782,907,840 RON, reprezentand 99,99987738% din totalul capitalului, in vreme ce Merkantil Bank Zrt., detine 4 actiuni nominale si o cota de participatie de 960 RON, reprezentand 0,00012262% din totalul capitalului social.

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare.

OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 1500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)