Laura Mihailă, Director Marketing și Comunicare la Raiffesien Bank

Raiffeisen Bank a nominalizat-o pe Laura Mihailă pe pozitia de director si coordonator al noii directii din banca, formata din unirea departamentelor de Marketing, Comunicare și Customer Experience.

Zdenek Romanek: Vom îmbunătăți experiența clienților noștri, zi de zi.

“Îi urez succes Laurei în activitatea sa și sunt convins că, împreună cu întreaga echipă Raiffeisen, vom îmbunătăți experiența clienților noștri, zi de zi.”, a spus Zdenek Romanek, Președinte Raiffeisen Bank România.

“Laura Mihailă este un profesionist orientat către rezultate, care crede în creșterea organică a afacerilor prin îmbunătățirea imaginii brandurilor și prin strategii care pun clienții pe primul loc. A gestionat proiecte complexe de poziționare de brand, lansări naționale și brand management în România, cât și activitatea digitală globală a unor branduri internaționale.

Potrivit băncii, în ultimii 5 ani, Laura Mihăilă a fost implicată în sectorul bancar unde a direcționat strategii de marketing și a construit de la zero un brand de digital banking. În paralel, a fost trainer și mentor în marketing și branding pentru start-upuri de inovație în tehnologie.

“Echipa mea unificată, nou formată, va utiliza resursele consolidate ale băncii pentru a crește vizibilitatea brandului Raiffeisen Bank și va susține comunicarea serviciilor și produselor oferite clienților noștri.” a spus Laura Mihailă, noul director de Marketing și Comunicare al băncii.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)