Dupa modelul ratelor fara dobanda implementat de banci, companiile de leasing au facut primul pas catre produsele de finantare cu zero dobanda, prin parteneriat cu cativa dealeri auto. Produsul se adreseaza companiilor, intreprinderilor mici si mijlocii, dar si persoanelor fizice autorizate.
International Leasing, unul din principalii jucatori de profil, vine in intampinarea clientilor cu o oferta fara precedent: 0% dobanda pentru autoturismele noi Peugeot, KIA si Skoda, la contractele incheiate pe o perioada de un an.

 

Oferta pentru Peugeot si KIA

Bunul finantat in cadrul recentei oferte a International Leasing poate fi orice autoturism nou Peugeot si KIA (cu exceptia modelelor KIA Sportage) achizitionat exclusiv prin concesionarul Trendo Automobile.

Dobanda:  0%          1,99%*     2,99%*
Avans:      25%         25%          25%
Perioada:  12 luni      24 luni       36 luni

*variabila in functie de Euribor la 6 luni

Oferta pentru autoturismele Skoda

Bunul finantat poate fi autoturism nou SKODA, achizitionat exclusiv prin concesionarul Autogrand Oradea, Deva, Baia Mare.

Dobanda:   0%          1,99%*      3,99%*
Avans:       10%         20%          20%
Perioada:   12 luni      24 luni       36 luni

*variabila in functie de Euribor la 6 luni

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)