Legea insolvenţei este în lucru, astfel încât să producă efectele aşteptate de piaţă, şi în cel mai scurt timp va fi gata, a declarat ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, citat de Agerpres.

“O aducem, ca şi prevedere legală, în acel fel încât să producă efectele pe care această piaţă, că vorbim de firme, mediul… nu contează… din România le aşteaptă. Să ai 63 miliarde lei în zona asta (de recuperat) mi se pare deja de prost gust, te mai şi simţi aşa afectat că cineva de la Guvern încearcă să îndrepte. (…) La lege se lucrează şi în cel mai scurt timp o să vedeţi că şi iese”, a explicat Teodorovici, la TVR 1.

Conform datelor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, în primele şapte luni ale acestui an, au intrat în insolvenţă 5.237 de firme, cele mai multe în Bucureşti, respectiv 1.034, şi în judeţele Bihor – 349, Iaşi – 286, Timiş – 284 şi Constanţa – 271 (+19,91%).

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)