Comisia juridică a Camerei Deputaților a decis, luni, ca Legea privind insolvența persoanelor fizice să intre în vigoare la 30 septembrie, nu 31 decembrie, așa cum a hotărât Guvernul.

“Această lege a fost publicată în Monitorul Oficial în 26 iunie 2015. Este o critică adresată și fostului Guvern și prezentului Guvern. O lege de o asemenea importanță cum este legea insolvenței persoanelor fizice (…) ați lăsat-o fără urmări juridice, ca urmare a faptului că din punct de vedere administrativ lucrurile stau cum stau. Propunerea mea este să rămânem cu 30 septembrie 2016”, a spus deputatul PNL Ioan Cupșa, citat de News.ro.

Modificarea legislativă urmează să fie trimisă plenului Camerei Deputaților spre vot.

Legea privind insolvența persoanelor fizice a fost adoptată de Parlament în luna mai 2015, iar în luna decembrie Guvernul a decis prorogarea cu un an a aplicării Legii privind insolvența persoanelor fizice.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)