Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunțat, în data de 19 iunie 2019, aprobarea lui Leslie J. Breer ca CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări. Noua echipă de management executiv a Gothaer – Leslie J. Breer, alături de Cosmin Angheluță (Director General Adjunct / Director Executiv Vânzări) – joacă un rol important în implementarea planului strategic pe termen mediu de 3 ani al companiei, aprobat deja, în martie 2019, de Consiliul Director.

Obiectivul principal este de a spori performanța generală a companiei, menținând același nivel ridicat al calității serviciilor. Echipa de conducere executivă a analizat deja și reașezat portofoliul dorit de companie pentru un model de afaceri mai sustenabil în următorii ani, prin aplicarea unor principii de subscriere atentă pentru anumite linii de business, combinate cu eficiența operațională în fiecare aspect al activității Gothaer.

Cu o creștere totală de capital în valoare de 9.550.000 Euro în 2018, acționarii au consolidat rata de solvabilitate a companiei cu 129% la sfârșitul anului pentru a ajuta echipa locală a conducerii executive să transforme Gothaer România într-o companie mai sustenabilă și mai perfomantă în viitor,”, a declarat Dr. Christopher Lohmann, CEO Gothaer Allgemeine AG și Președinte al Consiliului de Administrație Gothaer Asigurări Reasigurări. 

Orientarea către client și acordurile strategice cu partenerii săi comerciali (acesta fiind considerat principalul canal de distribuție și în perioada următoare) rămân fundația pe care compania va continua să construiască.

 “Vrem ca Gothaer România să se dezvolte într-o manieră responsabilă și sustenabilă, în timp ce rămânem concentrați în a oferi în continuare cele mai bune servicii pentru clienții și partenerii noștri. Ne-am făcut un nume pe piața asigurărilor din România, prin plata corectă și la timp a daunelor și prin oferirea de produse și servicii personalizate și intenționăm să păstrăm aceeași direcție”, a adăugat și Leslie J. Breer.

Citeste si

Gothaer face un pas în spate! Asiguratorul anunță că nu renunță la piața locală și vrea să devină profitabil în urmăhttps://www.bankingnews.ro/gothaer-asigurari-romania.htmltorii 3 ani printr-un nou model de business

Ghothaer Asigurări și-a anunțat ieșirea de pe piața românească. Clienții cu polițe active vor beneficia de sprijinul asiguratorului până în anul 2021

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)