Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Bacau i-au trimis in judecata pe directorul general al Leumi Bank Romania, Laurentiu Mitrache, pe vicepresedintele executiv Manfred Rauchwerger si pe Nina Negoita, director de insolventa şi membru al Comitetul de credite.

Cei 3 sunt acuzati de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor in forma calificata, participatie improprie la infractiunea de acces, fara drept, la un sistem informatic.

Oficialii bancii au declarat pentru www.HotNews.ro ca Leumi Bank a respectat normele si regulamentele bancare, actionand in limitele impuse de legislatia in vigoare. “Bank Leumi Romania, prin reprezentantii sai, va oferi justitiei intregul suport pentru conturarea corecta a cazului”, au mai spus acestia.

Citeste integral www.hotnews.ro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)