Libra Internet Bank a depășit cota de piață de 1% și a obținut un profit de aproape 24 milioane lei în primele șase luni ale anului, a anunțat banca.

La începutul anului, banca anunța că ținta în privința cotei de piață, pentru acest an, este de 1%, Libra încheind anul 2016 cu o cotă de 0,85%, respectiv active în valoare de 3 miliarde de lei.

În primele 6 luni ale anului 2017, activele totale ale bancii au atins valoarea de 4,15 miliarde lei (cotă de piață de 1,04%), iar profitul net a fost de 23,96 milioane lei.

„Am reușit să creștem în continuare, depășind iată cota de piață de 1% și reușind în același timp un profit semnificativ. Multumim în primul rând clienților băncii, pentru alegerea de a lucra cu noi. Vom continua să oferim proiecte interesante”, a declarat Emil Bituleanu (foto), Director General Libra Internet Bank.

Soldul resurselor atrase s-a ridicat la 3,72 miliarde lei, iar soldul creditelor a atins valoarea de 2,49 miliarde lei, în condițiile în care rata creditelor neperformante a fost de 2,4%, sub media pieței, a mai comunicat banca.

Libra Internet Bank are o rețea teritorială de 50 de sucursale care deservesc clienți din segmentele profesii liberale, IMM, corporate, real estate și agribusiness.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)