Incepand din aceasta luna, Libra Internet Bank va acorda finantare IMM-urilor in calitate de partener in cadrul programului Kogalniceanu, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Programul Kogalniceanu pentru intreprinderile mici si mijlocii are ca obiectiv dezvoltarea IMM-urilor prin facilitarea accesului la obtinerea de finantari cu dobanzi subventionate pentru a suplini nevoile curente de lichiditate. Prin intermediul programului, clientii au posibilitatea de a aplica pentru subventionarea partiala a dobanzii unui credit bancar si acordarea unei garantii guvernamentale pentru creditul respectiv. Banca va putea acorda beneficiarilor linii de credit de pana la 125 .000 lei cu dobanda subventionata de pana la 70%, calculata pentru linia de credit, dar nu mai mult de 6,5% an din soldul sumei utilizate. De asemenea in cadrul programului, IMM-urile beneficiaza de garantie din partea Fondului National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii cu care Libra Internet Bank a semnat o conventie speciala in cadrul acestui program.

Emil Bituleanu, Presedinte Libra Internet Bank, a declarat: “Libra Internet Bank este in mod traditional orientata catre sprijinirea IMM-urilor si de aceea acest parteneriat este unul strategic, important pentru planurile pe termen mediu si lungi ale bancii. Prin parteneriatul cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM) subliniem inca o data angajamentul pe care ni l-am luat fata de IMM-uri de a le oferi cele mai bune solutii financiare. Suntem constienti ca IMM-urile trebuie sustinute si incurajate constant si de aceea prin acest parteneriat urmarim sa ne atingem un obiectiv important”.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)