Libra Internet Bank anunta deschiderea celei de-a doua sucursale din Cluj-Napoca, in cartierul Marasti, aceasta fiind a 41-a unitate a sa. Noua sucursala va derula toate tipurile de operatiuni financiare, de la administrare de conturi curente la solutii de economisire, creditare si carduri, cu produse speciale pentru principalele categorii de clienti: persoane juridice, profesii liberale si persoane fizice.

In primele 3 luni ale anului 2015, Libra Internet Bank a raportat un profit de 8,4 milioane lei, reusind sa-si imbogateasca semnificativ indicatorii financiari, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. La finalul anului 2014, banca a inregistrat un salt in top 40 banci din Romania, ajungand pe locul 24 si atingand o cota de piata de 0,47%.

 

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)