Libra Internet Bank a obtinut un profit net de 42,43 milioane de lei. In primele 9 luni ale anului 2017, iar Eactivele totale ale bancii au atins valoarea de 4,51 miliarde lei, inregistratand o crestere de 33% fata de inceputul anului, potivit unui comunicat de presa.

“Continuam sa crestem si reusim in acelasi timp sa obtinem un profit semnificativ. Multumim clientilor nostri pentru increderea acordata si promitem sa promitem sa fim mereu la inaltimea asteptarilor lor”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Soldul surselor s-a ridicat la 4,07 miliarde lei, iar soldul creditelor a atins valoarea de 2,60 miliarde lei, in conditiile in care rata creditelor neperformante a fost de 1,96%, mult sub media pietei.

Libra Internet Bank are o retea teritoriala de 50 de sucursale care deservesc clienti din segmentele profesii liberale, IMM, corporate, real estate si agribusiness, precum si un serviciu digital prin care clientii isi pot deschide cont sau accesa produse de economisire, plati sau credite – fara niciun drum la banca.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)