Libra Internet Bank lanseaza un nou serviciu online inovator. Status Credit este aplicatia care le permite clientilor bancii sa fie in permanenta la curent cu starea dosarului de credit si sa ataseze documentele necesare, semnate electronic, direct in aplicatie, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze la banca, se arata intr-un comunicat de presa remis de Libra Internet Bank.

Proiectul a rulat de la inceputul anului, in faza pilot, intr-un numar de 4 sucursale ale bancii, fiind primit foarte bine de clienti, astfel incât serviciul Status Credit a fost acum extins in toata reteaua de sucursale a Libra Internet Bank.

„Ne bazam pe rapiditate si pe asigurarea celor mai buni timpi de raspuns din piata bancara. in acest scop a fost creata si platforma Status Credit care, la fel ca toate inovatiile tehnologice pe care le-am adus pe piata in ultimii ani, isi propune sa ii ofere clientului Libra Internet Bank cea mai buna experienta, prin tehnologie”,a declarat Emil Bituleanu, Presedintele Libra Internet Bank.

Aplicatia este usor de utilizat, iar clientii au acces in timp real la date cu privire la etapele prin care trece solicitarea de credit. Totodata, au posibilitatea de a trimite online diverse documente necesare pentru alcatuirea dosarului de credit. Clientii se pot conecta cu datele pe care le primesc prin e-mail in momentul in care solicita deschiderea unui nou dosar de credit.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)