Libra Internet Bank a lansat doua noi facilitati prin care cabinetele si societatile cu profil medical isi pot finanta activitatea: cardul Libra Business Medical cu descoperit de cont si creditul pentru echipamente medicale garantat de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM.

“Tendintele pietei ne-au determinat sa ne adaptam constant strategia si sa fim receptivi la cerintele profesionistilor din medicina, cu care lucram din 2004. Pentru 2013, Libra Internet Bank mizeaza tot mai mult pe servicii online, dar si pe adaptarea produselor clasice in acord cu nevoia cabinetelor, clinicilor si companiilor medicale de a obtine finantare din surse private cu mai mare rapiditate si cu mai mult sprijin in constituirea garantiilor. Descoperitul de cont pe un card al cabinetului fara garantii reale si extinderea colaborarii cu FNGCIMM si pentru alte entitati decat IMM sunt elemente care consolideaza parteneriatul nostru cu sectorul medical.” a declarat intr-un comunicat de presa, Emil Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank.

Cardul de credit Libra Business Medical are ca titular cabinetul/societatea medicala, dobanda se percepe doar la suma utilizata, iar valoarea maxima a descoperitului de cont pe card fara garantii reale este de pana la 60.000 RON. Dobanda se ramburseaza lunar, principalul la scadenta, si fiecare rambursare da dreptul unei noi utilizari. Cardul Libra Business Medical poate fi utilizat pentru plati la ATM, plati la comercianti (POS), retrageri de numerar si pentru plati online. Posesorii de card beneficiaza gratuit de serviciul Internet Banking. Clientii posesori de carduri emise de Libra Internet Bank pot folosi pentru tranzactii cele 40 de ATM-uri ale bancii, precum si cele 224 de bancomate ale retelei Euronet din 30 de judete care aplica aceleasi conditii financiare ca la ATM-urile bancii.

In ceea ce priveste Creditul HIPOCRATE pentru echipamente medicale garantat de FNGCIMM, noutatea consta in faptul ca societatea sau cabinetul medical isi poate completa lista de garantii cu garantie de la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM (maxim 80% din valoarea creditului). Pentru sumele de pana la 300.000 RON, aprobarea creditului poate fi acordata in maxim 3 zile de la prezentarea documentatiei necesare. Titularul creditului beneficiaza de activare gratuita a serviciului Internet Banking.

Costurile cabinetelor si clinicilor medicale cu serviciile bancare pot fi reduse semnificativ prin utilizarea serviciului Internet Banking, pentru care Libra Internet Bank nu percepe nici abonament, nici taxa de activare si acorda 30% reducere la comisioanele operationale online fata de cele de la ghiseul bancii. Noua metoda comoda de autentificare prin SMS oferita de Libra Internet Bank asigura clientilor siguranta operatiunilor, dar si avantajul de a se putea conecta prin orice browser.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)