Libra Internet Bank, specializata de 11 ani pe nisa profesiilor liberale, a crescut soldul creditelor acordate sectorului medical pana la 307 milioane de lei, la finalul anului 2014. Banca a inregistrat, la sfarsitul anului 2014, o crestere de 15% a volumului de credite pentru medici, comparativ cu finalul anului precedent. De asemenea, a fost inregistrata o crestere pe atragerea de surse, cu aproximativ 100%, pe toata aria de business profesii liberale, la finalul anului 2014.

“In 2015 ne-am propus sa pastram trendul crescator. Mizam pe mobilitate, flexibilitate si, pentru anumite categorii de credite, chiar raspuns pe loc, ceea ce intareste promisiunea noastra de a oferi cele mai bune solutii financiare pentru dezvoltarea acestui segment. In plus, experienta si buna intelegere a activitatii clientilor nostri ne ajuta sa fim un partener de incredere pentru medici. Desi liniile de business s-au diversificat, ne pastram promisiunea de a servi segmentul medical cu promptitudine si pasiune ”, a declarat Emil Bituleanu, Presedintele Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank are cea mai mare experienta pe segmentul medical, oferind medicilor din Romania conditii de finantare speciale din 2004.

In anul 2014, au fost lansate mai multe produse pentru medici, prin care li se ofera o serie de avantaje. Unul dintre cele mai solicitate produse este Creditul Instant, care se acorda pe loc medicilor, in doar 2 ore, la sediul clientului.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)