Casa de brokeraj Tradeville si Libra Internet Bank lanseaza primul card atasat unui cont de investitii bursiere din Romania, instrument inovativ ce ofera investitorilor flexibilitate maxima in privinta disponibilitatilor proprii. Cu ajutorul acestuia, investitorii vor avea posibilitatea de a folosi imediat sumele disponibile in contul Libra Internet Bank pentru a realiza investitii la bursa, respectiv de a accesa imediat fondurile din contul de tranzactionare deschis la Tradeville.

Mecanismul de functionare al noului produs consta in doua elemente: un cont bancar in lei deschis la Libra Internet Bank si un cont de tranzactionare StartradeRO la Tradeville. Operatiunile intre cele doua se desfasoara 24/7, prin intermediul platformelor online Libra Internet Banking, respectiv Startrade (Tradeville). Suplimentar, contului bancar i se poate asocia un card dedicat.

Astfel, cand un investitor intrevede oportunitati de investire la bursa care necesita actiune imediata, gratie acestui instrument, el executa un transfer din contul Libra catre contul de tranzactionare de la Tradeville si poate lansa ordine de cumparare in doar cateva minute, in conditiile in care, anterior, sumele transferate normal dintr-un alt cont bancar catre contul Tradeville erau disponibile pentru investitii in cateva ore.

Utilizatorii serviciului pot transfera gratuit fonduri intre cele doua conturi, indiferent de numarul operatiunilor efectuate, iar investitiile pot fi derulate la Bursa de Valori Bucuresti, atat in actiuni romanesti de pe piata reglementata sau Rasdaq, cat si in actiuni internationale disponibile pe sistemul alternativ de tranzactionare (ATS). De asemenea, odata intrati banii in contul de BVB, investitorul ii poate transfera catre conturile de derivate BVB si Sibex.

„Dupa dezvoltarea serviciului de alimentare cont prin intermediului unui card bancar, am facut un nou pas pentru a elimina barierele din calea investitorilor in ceea ce priveste accesul la bursa. La Tradeville, credem ca siguranta, costurile scazute, transparenta si viteza de tranzactionare sunt esentiale pentru succesul la bursa. Acest card ofera investitorilor flexibilitate si rapiditate in alimentarea contului de investitii si retragerea banilor din acesta”, a declarat Mihaela Biciu, CEO Tradeville.

„Ne preocupa constant inovatia in beneficiul clientilor nostri”, a declarat Emil Bituleanu, Presedintele Libra Internet Bank. „Acest nou produs, dezvoltat impreuna cu cel mai important trader online din Romania, este un pas mai departe in directia pe care ne-am propus-o. Clientii nostri apreciaza serviciile rapide si raspunsurile clare, iar noi vom continua sa le oferim produse de calitate, care sa ii ajute sa fie eficienti”, a completat Emil Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank.

Contul de investitii bursiere cu card atasat poate fi solicitat in orice sucursala Libra Internet Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)