Libra Internet Bank a raportat in primele 6 luni din 2015 un profit record de 11,8 milioane lei, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioada a anului 2014. „Rezultatele din primele 6 lunine fac sa privim cu multoptimismanul 2015. Am obtinut un profit record de 11,8 milioane de lei si am reusit sa crestem volumul creditelor cu 20%. Vom continua sa fim profitabili si ne vom concentra pe cresterea satisfactiei clientilor si pe serviciiinovatoare in mediul online”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank, intr-un comunicat de presa remis BankingNews.ro

In primele 6 luni ale anului 2015, activele totale ale bancii au crescut cu 19.8%, la 2 miliarde lei, in timp ce soldul surselors-a majorat cu 20%, ajungand la 1,77 miliarde lei.

Soldul creditelor a crescut cu 20% in primele 6 luni din 2015, pana la 1,26 miliarde de lei, iar rata neperformantelor a continuat sa scada, pana la 7.99%.

Cresterea bancii a fost sustinuta de investitiilein tehnologie,iar recunoasterea sa pe piata serviciilor bancare onlinea inceput inca de anul trecut, cand a lansat Contul Libra Online, primul, dar mai ales singurul cont online din Romania. Pana in prezent, Contul Libra Online a fost remarcat si premiat de industria de profil pentru inovatie si experienta de utilizare.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)