Libra Internet Bank anunta aderarea la Single Euro Payments Area (SEPA), prin care asigura clientilor sai o noua optiune de plati externe in euro cu comisioane mai mici si timp redus de procesare efectiva a platii (de la 3 zile lucratoare la doar 1 zi).

Sistemul de compensare SEPA se aplica atat platilor efectuate la ghiseele bancii, cat si celor efectuate prin aplicatia de Internet Banking, insa clientii au in continuare la dispozitie si modalitatea de plata “SWIFT”. Optiunea este disponibila atat clientilor persoane fizice, cat si persoane juridice.

Pentru operatiunile de plata in favoarea clientilor altor banci realizate la ghiseul bancii Libra Internet Bank, prin SEPA, comisionul perceput este de 0,12%, pentru o suma cel putin 12 euro si cel mult 500 de euro, in timp ce pentru operatiunile realizate prin serviciul de Internet Libra Web Banking, comisionul este de 0,10%, pentru suma de minim 10 euro si maxim 500 de euro.

Lista completa a comisioanelor aplicabile pentru platile externe in valuta euro este valabila de la data de 8 ianuarie 2016.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)