Libra Internet Bank anunta deschiderea unei noi sucursale in Bucuresti, situata pe Bulevardul Magheru, numarul 1-3. Sucursala va derula toate tipurile de operatiuni financiare, de la administrare de conturi curente la solutii de economisire, creditare si carduri, cu produse speciale pentru principalele categorii de clienti: companii, specialisti ai profesiilor liberale si persoane fizice.

Libra Internet Bank isi continua dezvoltarea strategica, concentrandu-se pe abordarea categoriei IMM-urilor, o categorie de clienti care poate gasi deja in portofoliul bancii, solutii special adaptate necesitatilor lor financiare.

In prezent, Libra Internet Bank are un numar de 40 de sucursale atat in Bucuresti, cat si in principalele orase din tara si planuieste noi lansari de sucursale pana la sfarsitul anului.

 

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)