Niro Investment Group, unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din România, specializat în investiţii şi administrarea activelor imobiliare, a semnat cu Libra Internet Bank un acord de finanțare în valoare de 24 milioane de euro pentru dezvoltarea proiectului hotelier din Bulevardul Expoziției, care va fi operat de grupul Accor, sub brandul Swissôtel.

„Swissôtel este un proiect ambițios, conceput ca un reper de calitate pe piața hotelieră din București, care se află încă mult în urma altor capitale europene și are mare nevoie de astfel de investiții. Susținerea acordată de Libra Internet Bank este o confirmare a potențialului de creștere pe care l-am observat pe segmentul hotelurilor de lux, acolo unde Niro Investment Group dorește să aibă o contribuție specială, prin calitatea serviciilor și a brandurilor aduse pe piață”, a declarat Zsolt Nagy, CEO al Niro Investment Group.

”Suntem o bancă de acțiune, cu parteneri de acțiune, iar atunci când credem în potențialul unui proiect, facem tot ceea ce depinde de noi pentru ca acel proiect să își atingă obiectivele. Același lucru ni-l propunem și de această dată, cu atât mai mult cu cât acest gen de proiect se potrivește și strategiei noastre de specializare pe nișe”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Swissôtel este cel mai nou proiect hotelier al Niro Investment Group. Construcția clădirii a demarat în octombrie 2018, în acest moment fiind finalizate lucrările la structura subterană. Hotelul urmează să fie dechis în 2022, iar investiția totală este estimată la 52 de milioane de euro. Swissôtel este un brand hotelier premium al grupului Accor, fiind adus în premieră pe piața din România.

Swissôtel va avea 225 de camere, restaurante, piscină, facilități spa & fitness și o zonă dedicată întâlnirilor de afaceri şi organizării de evenimente corporate. Clădirea va avea 85 de metri înălțime, cu 27 de nivele, dintre care 3 subterane, și o suprafață totală construită de aproximativ 30.000 de metri pătrați.

Situat pe Bulevardul Expoziţiei, imobilul se află la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internațional “Henri Coandă” şi în imediata vecinătate a mai multor sedii de afaceri, inclusiv Romexpo, cel mai mare centru expoziţional şi de evenimente din România.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)