Libra Internet Bank a fost premiata pentru inovatie, de catre revista e-Finance, datorita facilitatii T+0 a serviciului LibraPay, primul serviciu integrat de procesare a platilor online lansat de banca si singurul de pe piata locala care ofera deconectare in ziua tranzactiei. “Suntem onorati ca eforturile noastre sunt premiate inca o data si ne bucuram ca, prin acest premiu, este recunoscuta public inovatia la nivel de produs adusa de Libra Internet Bank, precum si contributia bancii la dezvoltarea mediului de business local. Este o premiera pe care ne-o asumam, cu angajamentul ca vom continua sa dezvoltam produse inovative si sa venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii bancare eficiente”, a declarat Emil Bituleanu, presedinte Libra Internet Bank, se arata intr-un comunicat al bancii.

Sistemul de decontare LibraPay se bazeaza pe functionalitate si usurinta in utilizare, orice tranzactie fiind finalizata in trei pasi simpli: autorizare, procesare si incasare. Este un serviciu care ofera, de asemenea, posibilitatea monitorizarii si analizarii performantelor de vanzari prin intermediul interfetei de administrare.

“Libra Pay este primul serviciu de procesare a platilor online din Romania care ofera clientilor decontarea in ziua efectuarii tranzactiei. Acesta este unul dintre pasii realizati de banca in strategia de expansiune in zona inovatiilor din mediul online, asumata o data cu schimbarea denumirii in Libra Internet Bank in toamna anului trecut”, a conchis Cristian Pavel, redactor-sef al revistei e-Finance.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)